autocervera@autocervera.es

senyera spain |  Servei de Grua 24H  Tlf: 973 532 356 / 606 949 433

multi servei
marques
OFERTES
contacteu
buscar cotxes
bosch car

 

Ara també

SERVEI RODES

Que és AutoCervera

Multimarca / Àmplia exposició

AutoCervera (Ramón Bonjorn S.L.) som un taller mecànic especialitzat en les diferents marques existents en el mercat per això diposem d'un gran servei de venta multimarca, i un millor servei post-venta i manteniment de qualsevol marca.

Vehicles Nous

 Garantia del fabricant, les marques més rellevants, asessorament imparcial al poder comparar ”in situ” vàries marques i els millors preus combinant experiència i noves tecnologies li farem una proposta que el sorpendrà agradablement.

I sense haver de desplaçar-se tant per comprar el seu cotxe nou com després per la garantia i els manteniments.

Amb la proximitat però sense perdre la qualitat i professionalitat que és exigible en un cotxe nou. 

Vehicles seminous

Si busca el rendiment d’un cotxe nou però no vol engreixar massa el pressupost, un semi-nou és la resposta, provablement la inversió més rendible i segura. I amb Autocervera gaudiran d'un asessorament professional però al mateix temps totalment imparcial ja que no hem d’ajustar-nos allò que dóna una sola marca o concessionari.

Conservant els contactes fets al llarg dels quasi 30 anys de professió, podem oferir vehicles semi-nous de les marques més rellevants del mercat la majoria directament del sistema de vehicles semi-nous de cada fabricant. Grup Volkswagen, Peugeot, Citroën, Opel i Toyota són les nostres especialitats.

Ofertes excel·lents molts cops amb la garantia del fabricant.